ATMA COACHING
Zodat je meer vitaliteit en vertrouwen in jezelf en leven voelt!

Vraag hier jou GRATIS eBook aan
‘Hoe jij jezelf vol-lediger kunt leven’

Het is niet vreemd dat je als mens delen van jezelf bent verloren. En je jezelf niet meer vol-ledig kunt leven. Vanaf het moment dat je als kind begint te praten, begin je ideeën uit de maatschappij, je opvoeders, school aan te nemen. Zonder deze innerlijk te kunnen toetsen of deze waar zijn voor wie jij echt bent.

Met dit aannemen van anderen in wie je niet echt bent, neemt je vitaliteit en vol-ledig jezelf leven af. Het eBook geeft je inzicht en bewustwording in hoe dit werkt. En je ontvangt meditatie en oefening waarmee je jezelf weer vol-lediger kunt leven!

Vul je naam en e-mail adres in de velden van het inschrijfformulier.

Met het eBook (in pdf) ontdek je:
wat jou weghoudt bij het jezelf vol-lediger leven,
hoe dit is gekomen dat je van je pure zelf bent afgedwaald,
een 3-tal meditatie en ademhalingsoefeningen die je direct kunt toepassen en waarmee je meer vitaliteit en vertrouwen in jezelf voelt.


Na bevestiging van je e-mail adres ontvang je naast het eBook ook 7-maal per jaar tips en oefeningen voor meer bewustwording, zielsenergie en vitaliteit in je leven.. Meditaties en oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt. (Je kunt je altijd eenvoudig afmelden op het moment dat jij dat wenst).


Deel jij ook dit Ebook met je vrienden op Facebook?