ATMA COACHING
Zodat je meer levensenergie in jezelf en leven stroomt!

Wil jij je energie een boost geven?
Energie van Egyptische krachtvelden door je heen voelen stromen om meer van jouw potentieel tot leven te brengen?


Dan zijn de healing circles een kans om je energie te laten stromen
zodat jij je vitaler voelt in jezelf en je leven.Wil jij wie je werkelijk bent, meer leven? Je bent je goed bewust dat alles energie is. In je werk en leven heeft dit een geïntegreerde plaats. In je relaties met je partner, gezin, op je werk met collega’s of klanten voel je de energetische wisselwerking? Soms stroomt dit soepel en soms ook stagneert de stroming. Een energetische krachtcirkel werkt helend, brengt stagnerende energie op stroming en werkt bekrachtigend. Zodat jij jouw stralende plek in het leven meer en meer inneemt.

Ben jij eraan toe in deze tijden je energie een boost te geven? Er gebeurt op dit moment van alles in de wereld. Zichtbaar en onzichtbaar. In maatregelen van de overheid en media uitingen die een impact op je kunnen hebben. Ook energetisch zijn we in een tijd van sluiten of afronden van een aantal cycli. Het kan dat dit wat rommelt in je energie en je jezelf rond deze Kerst een cadeau wilt geven in het stromen van helende energie. Zodat je energie weer rustiger en in harmonie voelt stromen.

Wil jij jouw energie verhogen en bekrachtigen? Werk je in een eigen praktijk of centrum met energie, dienend voor de mensen? Of in je werk bij een instelling of bedrijf werk je met energie in een richting gevende stroom? Ondanks alles wat er gebeurt... wordt meer en meer belangrijk in bedrijven en instellingen de stroom van energie in werk te onderkennen, te harmoniseren en bekrachtigen. De helende energie cirkels verhogen je energie. In eerste instantie voor- en in jezelf zodat het meer en meer dienend werkt voor mensen in je werk en leven.

Herken jij jezelf hierin? Dan zijn de energie krachtige healing circles rondom de Kerst iets voor jou.Mijn naam is Lydia Atema en in mijn spirituele wijze van reizen in India, Egypte, Peru en vele andere landen ben ik in contact gekomen met energie krachtige plekken en energievelden. Die energiestroom is in mij en heeft de helende energie die ik stroom en mee werk enorm verrijkt. Ik ervaar het als mooi werk wanneer dit dienend kan zijn voor mensen.

In de vele meditatie workshops die ik heb gegeven, zijn krachtige energievelden voelbaar. Deelnemers ervaren sterke energie, die fysiek voelbaar in hun lichaam wordt ervaren. Het maakt dan niet uit of de meditatie in Nederland op een energieveld uit Egypte of India is… of dat ik op afstand in Egypte de healing circle begeleid. De energie is krachtig voelbaar en werkt helend en energie verhogend.

Op de data van de energetische krachtcirkels in december en januari ben ik in Egypte. Direct energetisch afgestemd op de Egyptische krachtplekken en –velden stroomt de energie in de helende cirkels naar de mensen in Nederland / België die deelnemen. Afgestemd in een cirkel van mensen deelnemen, werkt nog meer versterkend en bekrachtigend.

Ik werk met energie vanuit mijn achtergrond in de:
Healingopleiding bij het Cico in Utrecht (Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling).
Inca levenswijze en energiewerk (zowel in Nederland als Peru).
Shambala healing, de in energie krachtiger ontwikkelde Reiki.

En heb meer dan 15 jaar ervaring in het energetisch werken met mensen. In individueel energetische begeleiding en geven van Shambala inwijdingen, in workshops en ook in de spirituele reizen die ik begeleid in; India, Egypte, Peru en Zuid Frankrijk.Hoe zou het voor jou zijn als:

Jouw energie een boost krijgt zodat je meer en meer jou stralende zelf leeft.
Je met meer energie jouw werk kunt doen, dienend voor mensen.
Jij jezelf vitaler voelt in je leven.
Je meer plezier en geluk in je leven beleeft.De healingcircle was een fijne reis om te maken met Lydia. We reisden op afstand langs verschillende Egyptische heilige plaatsen waar het voelde als thuis komen. Een heel fijne energie.

Lydia deelde na de circle per persoon inzichten waardoor ik nog meer zwaarte kon loslaten.

Hartelijk dank Lydia!

Desiree Groen
Dat kan in de krachtig energetische ‘healing circles’Het oude Egypte ook wel genoemd het Moederland. Of het land van de Moeder. Onder de aarde van Egypte is er de Thetys Oceaan. Een 10-tallen miljoenen jaren oude oceaan waar Egypte nu als het ware nog op drijft. De Egyptische creatie mythologieën spreken over de Oer wateren. In de oases van de woestijn stroomt dit water naar meren en bronnen aan het oppervlak van de aarde. Enorm rijk en helend water. Net als het zand van de woestijn.

De Egyptische mythologie, de afbeeldingen in de tempels willen ons het mens zijn aanreiken. Het zijn de natuurkrachten in de cirkel, aan de hemel in onze melkweg of vanuit het Grieks; de melkcirkel. Zij, Hathor is één van de oudste ‘godinnen’ als representatie van deze melkcirkel. Zij is de moeder van de sterren. Het huis van Horus. Horus in de betekenis van de wezenlijke mensheid.

Flower of Life De Egyptische mythologie verhaalt over Isis en Osiris als een tijd van Eenheid. In ‘de val’ uit eenheid ontstond dualiteit als natuurkracht. Als mensheid gescheiden uit eenheid. De prachtig verschillende en unieke mensen die we zijn. Allen met een lichtvonk verbonden in het Licht van de Ene. We zijn VERSCHEIDEN en ÉÉN in hetzelfde moment. Eenheid is er altijd. Eenheid is niet iets waarnaar gestreefd kan worden om te bereiken. Het is een realiseren in jezelf.

Horus staat voor dit realiseren. Het onderscheiden van de polen in de dualiteit en deze verzoenen met de kosmische kracht van Liefde.

En de healing circles omvatten de energie van het onderscheiden binnen de dualiteit en het verzoenende kosmische principe. Het is vooraf niet te zeggen wat er in de healing circles wil verschijnen. Ik richt me van te voren op bronenergie en een open veld waarin wil verschijnen. Zodat het grootste potentieel aan energie in het moment kan manifesteren.


Hoe werkt een healing circle

Het zijn bijzondere dagen rondom de Kerst. Dagen die een symboliek betekenis hebben die veel verder gaat dan wat wij bewust vieren in die dagen. Deze dagen hebben een verbinding met de oermoeder, waaruit de menselijke ziel geboren is en herboren wordt. Een verbinding met oorspronkelijk licht, met het goddelijke. Om je vanuit je eigen lichtvonk in her- te verbinden.

Het werkt heel bekrachtigend om de healing circles in een serie van 3, 4 of 5 te ontvangen. Zo kun je in energie een mooie afronding maken van het jaar 2022 en met nieuwe intentie en magie het jaar 2023 beginnen.

Data van de healing circles (op afstand):

1. Woensdag 21 december om 20:00
Deze dag is een dag vol bijzonderheid. Het is de dag van de winter zonnewende, in vele culturen een dag van viering van de heilige verbinding met het licht, met het goddelijke. In eerdere tijden de dag waarop Christmas werd gevierd.

Alcyone is de komende 2000 jaren onze 2e Zon i.p.v. de ster Sirius. Alcyone is de grootste ster uit de Plejaden groep en de centrale zon in onze melkcirkel. Vanaf het vorige belangrijke moment in december 2012 bevinden we ons met ons hele zonnestelsel in de hoog energetische fotonengordel van de Alcyone spiraal. En bewegen we ons voor 2000 jaren lang in- en uit deze fotonengordel van Alcyone. Die hogere energie sinds 21 december 2012 is toch zeer wel voelbaar?

Het centrum van onze melkcirkel (het zwarte gat, de baarmoeder) is via de hoog energetische fotonengordel in verbinding met Alcyone. De Maya’s noemen het centrum van onze melkcirkel Hunab KU. In Egyptische mythologie is zij Hathor. Hathor is creatie, de moeder van de sterren, de baarmoeder van Horus of de wezenlijke mensheid.

Het centrum van onze melkcirkel, de baarmoeder, zendt Lichtenergie die ons bereikt. In de healing circle ben ik daarin in afstemming en op de moeder Hathor. In een open veld waarin verschijnt wat ook wil verschijnen.


2. Zaterdag 24 december om 10:00
Kerst vieren we gezellig onder de kerstboom. Maar is dit wel de oorspronkelijke boom? Is het niet eigenlijk de Sycamore tree, de oud Egyptische wilde vijgenboom? In het oude Egypte is de Sycamore tree, the tree of life. De boom van kennis en wijsheid.

Hathor en haar priesteressen of eigenlijk profetessen, hadden de titel Mistress of the Sycamore. In de healing circle van 24 december eren we haar Hathor en de Mistress of the Sycamore. En wat er verder aan wijsheid en krachtvelden wil verschijnen.


3. Zondag 25 december om 10:00
In Egypte wordt de Sycamore tree, the tree of life in verband gebracht met de maagd Maria (Meri of Maria is een titel) en de heilige familie. De geboorte van Jezus markeert het Vissentijdperk. Het tijdperk waarin we tot Christus bewustzijn kunnen komen.

Ook de geboorte van Jezus door de maagd Maria heeft een astronomische symboliek. In het teken Maagd wat complementair overliggend is aan het teken Vissen. Een complementaire kracht die in onze huidige wijze van leven niet meer bewust wordt gezien, laat staan in verzoening gebracht.

Hathor, Isis, de maagd Maria, allen de vrouwelijke kracht die geboorte geeft aan het wezenlijke menszijn. In de healing circle van deze Christmas dag stemmen we af op deze vrouwelijke creatiekracht.


🌟 27, 28 of 29 december een 1-op-1 healing / activatie op afstand
Op één van deze 3 dagen plannen we een op jou afgestemde individuele healing of activatie van 30 minuten. Op jou afgestemde Egyptische krachtvelden die willen verschijnen. Om los te laten wat je niet meer dient. Zodat je meer en meer jouw lichtvonk in het nieuwe jaar kunt stralen.

Een aantal dagen na je aanmelding voor de healingcircles ontvang je een uitnodiging om je individuele healing / activatie in te plannen. Een dag na de healing en/of activatie ontvang je een ingesproken bericht van 5 tot 10 minuten. De healing en/of activatie werkt schonend, verdiepend en bekrachtigend in de healingcircles die volgen op 1 en 6 januari.

4. Zondag 1 januari om 13:30
In de Maya Tzolkin is het vandaag de dag van Gele Ster en toon 7 afstemming op de Bron, bijzondere energie voor deze nieuwjaarsdag.

In deze healing circle kun jij je intentie voor het nieuwe jaar neerzetten. De Gele Ster vraagt je jouw unieke plek in deze wereld in te nemen. Je innerlijk te ontwaken. Het is een richtinggevende kracht in je leven. In de liefde voor jezelf, in alle helderheid jezelf met jouw talenten naar voren te brengen. In harmonie met anderen en het grote geheel. In de healingcircle met jouw intentie gaat de Gele Ster energie voor jou werken.

De toon 7 van deze dag is wel een heel prachtige inspiratie te ontlenen aan de Bron. Oproepend tot aansluiten op jouw hogere aspecten, dromen of visioenen. Hoe mooi is de toon 7 als wensdag voor deze 1 januari.

In deze healing circle stem ik ook af op de energie van Venus (die hoort bij Gele Ster), op Isis in de energie van zelfliefde en op Sekhmet haar genezende kracht. Om te transformeren dat wat in de weg zit om je intenties te bekrachtigen. In een open veld aan wat verder aan krachtvelden wil verschijnen.


5. Vrijdag 6 januari om 20:00
De wijzen uit het Oosten gingen op zoek. Zij volgden de ster van Bethlehem. En dat was Jupiter. Jupiter is een koningsster en staat in de oude tijden voor de geboorte van een Koning. Jupiter was in de oude tijden de heersende planeet van Vissen (het Vissen tijdperk). De wijzen uit het Oosten zijn in werkelijkheid magiërs, sterrengeleerden en ware voorspellers.

In het oude Egypte is 6 januari de datum van het Osirisfeest. In de mythologie werd Osiris gezocht door Isis en de godenzoon teruggevonden (eenheid door dualiteit heen). 6 januari is het feest van de weder gevonden Osiris. Vanuit het water vindt een wedergeboorte plaats. Het feest van de 3 wijzen uit het Oosten is hetzelfde feest alleen christelijk geworden (bron: Rudolf Steiner).

In deze healing circle stem ik af op de natuurkrachten Osiris en Isis. Het hele bewustzijn, eenheid door de dualiteit heen in de verzoenende kracht van Liefde. En ook deze circle in een open veld waarin verschijnt wat wil verschijnen.

Het werkt heel bekrachtigend om de healing circles in een serie van 3, 4 of 5 te ontvangen. Je bent van -te welkom deel te nemen. En misschien ten overvloede, ook mannen zijn van harte uitgenodigd deel te nemen.


Wil je aan alle healing circles meedoen? Maar kun je niet op één van de data of tijden? Dan kun je je toch aanmelden voor alle healing circles en op een dag tussen de healingcircles met het ingesproken bericht mediteren, afstemmen en stromen van de energie van de healing circle. Laat je me dan even weten dat je bij één van de healing circles niet op die datum of tijd aanwezig bent?
Dank je wel voor de fijne healingen en meditaties in de healingcirkels. Het heeft mij veel gebracht.

Het heeft mij kracht en moed gebracht! Er zijn momenten dat ik de energie (warmte, zachtheid) nog kan voelen. Dat ik in vertrouwen weet dat ik het niet alleen hoef te doen. Het Lichtwezen wat achter mij stond.

Ik heb ervan genoten. Temeer omdat je in de gesproken berichten feedback deelt, wordt er voor mij ook meer duidelijk. Zelf vind ik dat heel fijn.

RieHoe bereid je je voor op de healing circles

o Tijdens de healing circle ben jij thuis in je eigen vertrouwde en rustige omgeving. Energie gaat door alles heen en de lokatie waar jij bent, maakt niet veel uit. Energie in een healing circle op afstand kan zelfs duidelijker zijn omdat er dan geen afleiding is. En… je hoeft er niet voor te reizen.

o Vooraf aan elke healing circle is het goed je rustig voor te bereiden. Je kunt in je meditatie houding gaan zitten, op een stoel of liggen op je matje of bed. Zorg dat je rustig ademt en je volledig ontspant. Dat je niet gestoord kunt worden. Je kunt de energie in stilte ontvangen of, als je het prettig vindt, een zacht ontspannend muziekje aanzetten.

o Meestal is het begin van de healing circle opbouwend in energie. Daarna voel je de energie stromen. Kun je fysieke gewaarwordingen ervaren, inzichten krijgen of beelden zien. Je voelt zelf wanneer de energie afneemt of dat je een volgende stroom van energie gewaar wordt. Het is goed na de healingcircle nog even rustig te blijven zitten of rusten. Zodat de energie goed kan integreren.

o Na elke healing circle ontvang je een ingesproken boodschap (van ongeveer 15 minuten) van mij per mail waarin ik aangeef wat ik zag aan energie in de healing circle. Dit kan je nog meer inzicht of bewustwording geven.


Investering in jezelf:

‘Healing circles’
2 healing circle deelnames : € 125,- incl. BTW + 1-op-1 healing, dit geeft je € 49,- voordeel
3 healing circle deelnames : € 155,- incl. BTW + 1-op-1 healing, dit geeft je € 56,- voordeel
4 healing circle deelnames : € 175,- incl. BTW + 1-op-1 healing, dit geeft je € 73,- voordeel
5 healing circle deelnames : € 195,- incl. BTW + 1-op-1 healing, dit geeft je € 90,- voordeel

Omdat er ook individuele energie afstemming is in de healing circles is het aantal plaatsen beperkt.
Dus als je mee wilt doen met deze fijne healing circles, meld je dan direct even aan.Voor de energetische ‘Healing Circles’ is het volgende van belang...

Tijdens de healing circles stroomt fijn, hoge energie door je heen. Voor deze healing circles mag je dan ook bekend zijn met mediteren en het werken met- en ervaren van energieën!
Anders kan deelname een teleurstelling zijn en dat is jammer.


Wil jij je energie een boost geven?
Schrijf je dan in voor deze healing circles!


Na bevestiging van je inschrijving ontvang je direct een e-mail met informatie en nota gegevens.

Het lijkt me erg leuk je in energie te ontmoeten in de healing circles.


Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema