ATMA COACHING
Leven en werken in voldoening, waardering en plezier!

Wil jij met een concreet stappenplan naar het werk dat bij jou talenten past en waarin je doet wat je het allerliefste doet?!


Als je het idee hebt dat een Loopbaanprogramma van Atma Coaching bij jou past, neem dan gerust contact met me op. Misschien heb je na het lezen op deze website nog vragen waar je het vrijblijvend even met mij over wilt hebben. Dat kan!


Het makkelijkst is om me te mailen. Dan bel of mail ik je terug, afhankelijk van je vraag. Noteer in je e-mail je telefoonnummer waarop je bereikbaar bent als je teruggebeld wilt worden. Ik streef ernaar om uiterlijk binnen drie werkdagen op je e-mail te reageren.


Bellen kan natuurlijk ook. De kans is dan wel groot dat je mijn voice mail krijgt. Spreek je duidelijk je naam, je vraag, je telefoonnummer en e-mail adres in waarop je bereikbaar bent dan streef ik ernaar je binnen twee werkdagen terug te bellen. Mocht dit niet lukken dan stuur ik je een e-mail. We kunnen dan kijken of je vraag via e-mail te beantwoorden is of we kunnen een afspraak maken voor telefonisch contact.


Contactgegevens

Atma Projecten & Coaching
Kantooradres:
Luitgardeweg 33
1211 NA Hilversum.

Telefoon: +31 (0)6 – 28 86 86 47
E-mail: info@atmacoaching.nl.

KvK: 32113459Atma Projecten & Coaching is goed bereikbaar voor mensen die wonen of werken in:
Hilversum, Baarn, Amersfoort, Soest, Soesterberg, Bussum, Laren, Blaricum, ’s Graveland, Kortenhoef, Vreeland, Loosdrecht, Zeist, Driebergen, Bilthoven, De Bilt, Utrecht.