ATMA COACHING
Zodat je meer levensenergie in jezelf en leven stroomt!

Stroom jij met ons mee in een
liefdevol energieveld voor de wereld?
Waarmee jij jezelf ook een energieboost geeft?Wil jij bijdragen in een positieve uitwerking in deze moeilijke en ook bijzondere tijden? Het zijn vreemd aparte tijden. Veel mensen hebben het moeilijk en voelen zich machteloos; jongeren, ouderen, mensen met een eigen bedrijf, mensen die ziek zijn. Mensen wereldwijd. En tegelijkertijd is er al een aantal jaren astronomisch energetische verschuivingen aan de gang die zich wil manifesteren in harmonie op aarde.

In de energiekrachtige healingcircles van afgelopen Kerst, merkte ik dat het heel voedend is met een groep mensen een veld van liefdevolle energie te houden. Een liefdevolle energiezuil die de hemel met de aarde verbindt. Je hebt in je bewustzijn en in de cellen van je lichaam de herinnering aan onze paradijselijke staat. In bewustzijn gaan we naar die paradijselijke herinnering. En stromen die in energiekracht in de lichtzuil verbinding van hemel en aarde.

Een liefdevolle lichtzuil in een goede uitwerking voor de mensen, de dieren, het geheel. Het voelt belangrijker dan ooit om dit met groepen mensen samen te doen. Doe jij mee in een lichtenergie krachtige meditatie waarmee je bijdraagt aan een goede uitwerking voor het geheel?

Ben jij eraan toe in deze tijden je energie een boost te geven? Er gebeurt op dit moment van alles in de wereld. Zichtbaar en onzichtbaar. In maatregelen van de overheid en media uitingen die een behoorlijke impact op je kunnen hebben. En ook energetisch zijn we in een tijd van afronden van een aantal cycli. Het kan dat dit wat rommelt in je energie en je jezelf even een cadeau wilt geven in het stromen van helende energie. Stroom mee in liefdevolle energie voor het geheel waarin energie naar jou terugstroomt. Zodat je energie weer rustiger en in harmonie voelt stromen.

Voel jij je geroepen in energie en meditatie bij te dragen aan vrede en vrijheid? Dan zijn de liefdevol helende meditatiecirkels iets voor jou.Mijn naam is Lydia Atema en in mijn spirituele wijze van reizen in India, Egypte, Peru en vele andere landen ben ik in contact gekomen met energie krachtige plekken en energievelden. Die energiestroom is in mij en heeft de helende energie die ik stroom en mee werk enorm verrijkt. Ik ervaar het als mooi werk wanneer dit dienend kan zijn voor mensen.

In de vele meditatie workshops die ik heb gegeven, zijn krachtige energievelden voelbaar. Deelnemers ervaren sterke energie, die fysiek voelbaar in hun lichaam wordt ervaren. Het maakt dan niet uit of de meditatie in Nederland op een energieveld uit Egypte of India is… of dat ik op afstand in Egypte de meditatiecirkel begeleid. De energie is krachtig voelbaar en werkt helend.

Op de zondagen in 2021 en 2022, in de liefdevolle helende meditatiecirkels ben ik in Egypte. Direct energetisch afgestemd op de Egyptische krachtplekken en –velden stroomt de energie in de helende meditatiecirkels naar de mensen in Nederland / België die deelnemen. Afgestemd in een cirkel van mensen bouwen we een liefdevol energetisch veld in een goede harmonische uitwerking voor de mensen, de aarde, de dieren, het geheel.

Ik werk met energie vanuit mijn achtergrond in de:
Healingopleiding bij het Cico in Utrecht (Centrum voor Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling).
Inca levenswijze en energiewerk (zowel in Nederland als Peru).
Shambala healing, de in energie krachtiger ontwikkelde Reiki.

En heb meer dan 15 jaar ervaring in het energetisch werken met mensen. In individueel energetische begeleiding en geven van Shambala inwijdingen, in workshops en ook in de spirituele reizen die ik begeleid in; India, Egypte, Peru en Zuid Frankrijk.Hoe zou het voor jou zijn als:

Jouw energie een boost krijgt zodat je meer rust in jezelf vind in deze chaotische tijden.
Je samen met anderen in een liefdevol helend energetisch veld bijdraagt in deze moeilijke tijden aan mensen, de aarde, het geheel.
Jij jezelf meer vitaler voelt in je leven.
Hartelijk dank voor de heerlijke meditatie die mij naar ongekende hoogtes heeft getrokken in energie.

Janny ReitsemaDat kan in de meditatiecirkel voor vrede en vrijheid
op maandelijkse zondagen in 2021 en 2022Het oude Egypte ook wel genoemd het Moederland. Of het land van de Moeder. Onder de aarde van Egypte is er de Thetys Oceaan. Een 10-tallen miljoenen jaren oude oceaan waar Egypte nu als het ware nog op drijft. De Egyptische creatie mythologieën spreken over de Oer wateren. In de oases van de woestijn stroomt dit water naar meren en bronnen aan het oppervlak van de aarde. Enorm rijk en helend water. Net als het zand van de woestijn.

De Egyptische mythologie, de afbeeldingen in de tempels willen ons het mens zijn aanreiken. Het zijn de natuurkrachten in de cirkel, aan de hemel in onze melkweg of vanuit het Grieks; de melkcirkel. Zij, Hathor is één van de oudste ‘godinnen’ als representatie van deze melkcirkel. Zij is de moeder van de sterren. Het huis van Horus. Horus in de betekenis van de wezenlijke mensheid.

Flower of Life De Egyptische mythologie verhaalt over Isis en Osiris als een tijd van Eenheid. In ‘de val’ uit eenheid ontstond dualiteit als natuurkracht. Als mensheid gescheiden uit eenheid. De prachtig verschillende en unieke mensen die we zijn. Allen met een lichtvonk verbonden in het Licht van de Ene. We zijn VERSCHEIDEN en ÉÉN in hetzelfde moment. Eenheid is er altijd. Eenheid is niet iets waarnaar gestreefd kan worden om te bereiken. Het is een realiseren in jezelf.

Horus staat voor dit realiseren. Het onderscheiden van de polen in de dualiteit en deze verzoenen met de kosmische kracht van Liefde.

En de helende meditatiecirkels omvatten de energie van het onderscheiden binnen de dualiteit en het verzoenende kosmische principe. Het is vooraf niet te zeggen wat er in de helende meditatiecirkels wil verschijnen. Ik richt me van te voren op bronenergie en een open veld waarin wil verschijnen. Zodat het grootste potentieel aan energie in het moment kan manifesteren.


Hoe werkt een liefdevolle helende meditatiecirkel

In de lichtenergie meditatiecirkels ontstaat vanuit de pure energie van onze Moeder Aarde een energiezuil die naar de hemel reikt. Dit is een ritueel uit het Inca energiewerk. In je verbinding met de energiezuil geef je de intentie mee waarin deze pure energie helend gaat werken voor de wereldsituatie waarin we nu zitten; voor de mensen, de dieren, het geheel. Het kan dat je vanuit de hemel sprankelende energie terug je kruin in voelt stromen.

In verbinding met elkaar in de meditatiecirkel ontstaat een liefdevol helend energieveld. Dit veld zullen we een tijdje in liefde houden als veld voor de wereld, voor de mensen en dieren. Enkel dat. Je kunt je gewaar worden in wat er in jezelf stroomt en wat er in het energieveld stroomt.

Aan deze lichtenergie meditatiecirkels voor vrede en vrijheid kunnen een onbeperkt aantal mensen deelnemen.Data van de meditatiecirkels (op afstand):


1. Zondag 20 februari 2022 om 10:00
Vandaag gaan we werken met de kracht van Aquarius. We gaan niet alleen over naar het Aquarius tijdperk in het 2160 jaren stelsel. Er zijn tegelijkertijd spiraalgewijze grotere cirkels waarin wordt overgegaan naar het Aquariustijdperk. Dat maakt het moment nu krachtiger.

In de Egyptische mythologie kan Aquarius als de natuurkracht Ptah worden gezien. En ook het overliggende teken Leeuw in Sekhmet speelt haar rol. Zij is het die doopt met vuur. In deze lichtenergie meditatiecirkel stem ik me af op de natuurkrachten Ptah en Sekhmet. In een open veld aan wat verder wil verschijnen.


2. Zondag 20 maart 2022 om 10:00
Vandaag is het de dag van de Lente Solstice. De dag van vruchtbaarheid en nieuw leven. Ook staat deze dag in verbinding met de verrijzing van Jezus en in oud Egyptische tijden Osiris.

In deze lichtenergie meditatiecirkel stem ik in ieder geval af op de energie van Hathor. Hathor is vruchtbaarheid en nieuw leven. Zij is de moeder van de sterren, de baarmoeder van Horus of de wezenlijke mensheid. En op de energie van Jezus / Osiris.

In de helende meditatiecirkel stem ik me energetisch af op de mensen die deelnemen en op energie van de Bron in een open veld waarin verschijnt wat wil verschijnen.


3. Zondag 17 april 2022 om 10:00
Vandaag is het de 1ste paasdag.
Was in de oude tijden de Lente Solstice het moment van Jezus verrijzing. Het Christus bewustzijn. In de westerse wereld is deze paasdag de dag van Jezus wederopstanding uit de dood.

In het oude Egypte is dit het doorbreken van de cyclus van weder geboren worden.

We stemmen vandaag af op de krachtige energielijn in de Osiriskapel binnen de Abydos tempel. De krachtige energielijn loopt verticaal door de Osiriskapel en wordt horizontaal door 'de Moeder' gekruisigd.

Klik je op deze link dan lees je een inspirerende ervaring uit een spirituele Reis naar je Centrum.


4. Zondag 15 mei 2022 om 10:00
Een beschrijving voor afstemming in deze lichtenergie meditatiecirkel volgt later. We stemmen in ieder geval af op de energie van the Great Aten tempel in Tell el Amarna.


5. Zondag 5 juni 2022 om 10:00
Vandaag is het de dag van Pinksteren. De dag van vernieuwing van kracht voor de schepping door de Heilige Geest. Een kracht die rondom de Pinksteren voor ieder mens voelbaar wordt uitgestort.

In deze lichtenergie meditatiecirkel stem ik me af op de Moeder Hathor. Als afronding in deze serie van Lichtenergie Meditatiecirkels reizen we in bewustzijn naar het Titicacameer in Peru/Bolivia. Dat lijkt misschien vreemd maar Egypte heeft een sterke verbinding met het Titicacameer in Peru/Bolivia. Het Titicacameer met haar Lemurische energieën en zeewezens.


Je bent van -te welkom deel te nemen.
Het werkt opbouwend versterkend als je aan minimaal 3 of 4 opeenvolgende meditatiecirkels deelneemt. Bij deelname aan alle 5 meditatiecirkels ontvang je een voordeel. En misschien ten overvloede, ook mannen zijn van harte uitgenodigd deel te nemen.Hoe bereid je je voor op de lichtenergie meditatiecirkel voor vrede en vrijheid

o Tijdens de meditatiecirkel ben jij thuis in je eigen vertrouwde en rustige omgeving. Energie gaat door alles heen en de lokatie waar jij bent, maakt niet veel uit. Energie in een helende meditatiecirkel op afstand kan zelfs duidelijker zijn omdat er dan geen afleiding is. En… je hoeft er niet voor te reizen.

o Vooraf aan elke meditatiecirkel is het goed je rustig voor te bereiden. Je kunt in je meditatie houding gaan zitten of op een stoel. Zorg dat je rustig ademt en je volledig ontspant. Dat je niet gestoord kunt worden. Je kunt in stilte in de energie zijn of, als je het prettig vindt, een zacht ontspannend muziekje aanzetten.

o Meestal is het begin van de helende meditatiecirkel opbouwend in energie. Daarna voel je de energie stromen. Kun je fysieke gewaarwordingen ervaren, inzichten krijgen of beelden zien. Je voelt zelf wanneer de energie afneemt of dat je een volgende stroom van energie gewaar wordt. Meestal duurt de meditatiecirkel ongeveer 45 minuten. Het is goed na de meditatiecirkel nog even rustig te blijven zitten of rusten.

o Na elke meditatiecirkel ontvang je een ingesproken boodschap (van ongeveer 5 minuten) van mij per mail waarin ik aangeef wat ik zag aan energie in de liefdevolle helende meditatiecirkel. Dit kan je nog meer inzicht of bewustwording geven.


Investering in jezelf:

Voor deze liefdevolle helende meditatiecirkels vraag ik een bijdrage van € 15,- per meditatiecirkel.

Om deelname aan de lichtenergie meditatiecirkels laagdrempelig te houden, bied ik de meditatiecirkels van 20 februari en 20 maart (lente solstice) op donatie basis aan.
Op de zondagen 20 februari en 20 maart kun je deelnemen naar wat voor jou financieel aan donatie mogelijk is.
Wat je ook aan donatie geeft, is goed!

Bij deelname aan meerdere liefdevol helende meditatiecirkels ontvang je een voordeel.
Jouw bijdrage is dan:
1 meditatiecirkel € 15,-
2 meditatiecirkels € 30,-
3 meditatiecirkels € 40,- (€ 5,- voordeel)
4 meditatiecirkels € 53,- (€ 7,- voordeel)
5 meditatiecirkels € 65,- (€ 10,- voordeel)

Ken jij mensen waarvoor deze liefdevolle meditatiecirkels voor Vrede en Vrijheid iets is? Heel fijn als je deze mensen wilt uitnodigen en de link naar deze website pagina wilt delen op facebook, mewe, telegram, social media of via e-mail. Alvast mijn dank je wel daarvoor.Voor de liefdevolle meditatiecirkel is het volgende van belang...

Tijdens de meditatiecirkel stroomt fijn, hoge energie door je heen. Voor deze meditatiecirkels mag je dan ook bekend zijn met mediteren en het werken met- en ervaren van energieën!
Anders kan deelname een teleurstelling zijn en dat is jammer.


Wil jij je energie een boost geven?
Schrijf je dan in voor deze liefdevolle helende meditatiecirkel!


Na bevestiging van je inschrijving ontvang je direct een e-mail met informatie. En je ontvangt af en toe inspiratiemail voor spiritueel reizen en aanbod workshops.


Het lijkt me erg leuk je te ontmoeten in de helende meditatiecirkels voor vrede en vrijheid. Tot dan!


Hartelijke groet,
Lydia Atema
Lydia Atema